JOINDECO Design | Despre noi
7178
page,page-id-7178,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

Ce este JoinDECO

.arhitectura.design.arta.

JOINDECO este un studio de arhitectura si design specializat in transformarea ideilor in solutii.
Echipa noastra face ca tot ce iti imaginezi sa devina posibil. Noul tau spatiu va fi adus la realitate și parcurs de la viziune la concret prin solutii inovative.
Credem ca in practica arhitecturii si a designului sunt importante doua componente: creativitatea si sustenabilitatea. Pentru asta ne place sa iti ducem proiectele la alt nivel si sa aboradam o metoda integrata in realizarea lor:
– iti cream arhitectura de exterior ideala pentru o amenajare interioara inedita.
– iti realizam designul interior pana la cele mai mici detalii. Il punem in valoare prin designul unui mobilier executat special pentru nevoile si spatiul tau de catre echipa noastra de productie.
JOINDECO se diferentiaza de alte companii prin scop. Scopul nostru este sa iti economism timpul. Pentru asta iti anticipam nevoile si ne asiguram de integrarea lor pe parcursul proiectului. Ca tu sa nu ai nici o grija, iti oferim un set complet de servicii: de la consultanta in arhitectura si design interior, proiecte tehnice, avize, expertize, supraveghere de santier si stabilirea de furnizori pana la design de produs.
136

proiecte la activ

8374

ore de proiectare

7291

cesti de cafea

275

clienti multumiti

Echipa JoinDECO

Afla mai multe despre noi:

Oana Boghiu

Arhitect

Laura Boghiu

Arhitect