JOINDECO Design | Servicii
647
page,page-id-647,page-parent,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive
 

Servicii

ARHITECTURA
Cand vine vorba de arhitectura, credem ca proiectele noastre trebuie sa se incadreze in contextul spatial in care sunt construite, aducandu-i acestuia valoare.
Fie ca vorbim de reglementari urbanistice sau de topografia terenului, ne place sa punem in valoare elementele distinctive ale sitului pentru a crea proiecte unice.

Noi iti gandim proiectul integrat si iti anticipam nevoile legate de spatiu, fluxuri si functionalitate. De la proiecte de locuinte la programe ample de birouri si spatii comerciale, echipa noastra iti asigura servicii complete: proiectare de arhitectura, de rezistenta si instalatii.
Proiectele JOINDECO contin atat dosarul pentru obtinerea autorizatiei de constructie, cat si dosarele pentru constructie.

DESIGN INTERIOR
Cand vine vorba de amenajari interioare, cel mai important aspect pentru noi este spatiul. De aceea, cu fiecare nou proiect, cautam cele mai bune solutii pentru a-l pune in valoare.

De la compartimentare la texturi, culori si lumini, stim ca fiecare detaliu conteaza in crearea spatiului ideal pentru tine.

Pentru ca esential este ca propunerile sa devina realitate, noi iti asiguram furnizori pentru fiecare element propus, de la finisaje pana la accesorii.

Proiectele realizate de echipa JoinDECO pentru amenajari interioare contin si planuri de instalatii electrice si sanitare.

DESIGN DE PRODUS
Pentru ca un element de mobilier a fie incadrat perfect intr-un spatiu, el trebuie executat special pentru acel spatiu.
Noi credem ca mobilierul trebuie sa vina in intmapinarea nevoilor utilizatorului si sa reprezinte armonia perfecta dintre functionalitate si forma.
Fie ca vorbim de lemn, sticla, metal sau materiale textile, noi gandim cel mai bun design pentru produsul tau si il executam intocmai.
DESIGN GRAFIC
Afacerea ta, inspiratia noastra.
Daca iti doresti sa iti cream o identitate, iti vom depasi asteptarile.